Kāpēc dažiem cilvēkiem garšo kāposti un daži tos nevar ciest? Un ko darīt lietas labā! Posted on 19/04/2016 by MārtinsRelated PostMaģiskie lavaša trīsstūrīši ar noslēpumu (+recepte)Laputis mani vairs netraucē. Vienreiz apsmidzināju kultūraugus ar struteņu novārījumu un negantie kaitēkļi pazuda kā nebijušiLai ķirši labi nestu augļus, es noteikti izmantoju mēslojumu – es jums pastāstīšu sīkākJūs salasīsiet gurķus spaiņiem un ātrāk par citiem. Jaudīga un vienkārša gurķu stādu barošanaLūk, šādi! Daži lieliski padomi, kā pareizi novārīt olas, lai tās būtu vieglāk nolobīt Vai esi pamanījis, ka ir cilvēki, kuri kāpostus varētu grauzt diendienā, bet dažiem šī garša liekas atbaidoša? Tam patiesībā ir visai loģisks izskaidrojums.Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!Tālāk1 no 2 Iesaki šo rakstu citiem!